Met Office365 Balansdossiers, documenten, contracten en checklists beheren

Financiële oplossingen - dagelijkse werkzaamheden

Informatie over je balansdossiers en het afsluitproces

“Van documenten opslaan naar Documenten beheren en procesbeheer “

Voortgang van het afsluitproces

Tijdig afsluiten: afsluitproces en balansdossiers

Wij helpen je met opleiding , mindset en software. Op deze site vind je de informatie over de software die je helpt om een efficiënt afluitproces met documentenbeheer te realiseren. Alle informatie over het afsluitproces , balansdossiers en voortgang vind je op de vernieuwde SharePoint site of op Microsoft Teams.

Wil je meer weten?

Naam van jouw organisatie

Onderwerp

Financiële oplossingen - terugkerende items

Contract Manager.

Company Manager.

DC Manager - incassobeheer.

ContractManager Info:

Er zijn 3 oplossingen: Algemene contracten beheren, HR contracten beheren, incassocontracten bewaken. Zie de financiële verplichtingen van contracten in één oogopslag.

CompanyManager Info:

Beheren en vinden van Notulen, deponeringen, jaarverslagen, statuten enz.en alle relaties tussen holding, deelnemingen aandeelhouders, bestuurders & adviseurs.

DebtCollectionManager Info:

Met Debt Collection Manager bewaak je de resultaten van je uit handen gegeven vorderingen. Volg de prestaties van jouw advocaat en jouw incassobureau.

Meer informatie op aanvraag

QA Manager - HSE document management

Project Manager

People Manager

QAManager Info:

Onderhoud en publiceer procedures, werkinstucties e.d. voor HSE & kwaliteitsmanagement etc. Ook te gebruiken als digital accounting manual (D.A.M.).

ProjectManager Info:

Urenregistratie op een indirect project/ niet nodig. Het zijn vaak eenmalige projecten! te registreren. Bewaar hier je documenten en je standaard takenlijst

PeopleManager Info:

Sla personeelscontracten hier veilig en efficiënt op. Inclusief bijhouden van verjaardagen en verloven. Dit is geen salarispakket! gebruik dat als deze opties er aanwezig zijn.

Meer info op aanvraag

Governance, Beheer & Guidelines

In admin manager worden alle zaken zoals user guidelines, admin guidelines en Governance bij elkaar gebracht. Geef je gebruikers toegang tot de userguidelines en heb zelf toegang tot de admin guidelines. Naadloos, veilig en eenvoudig samenwerken is de gedachte hierachter.

“Makkelijk, alles bij elkaar voor het beheren van deze oplossingen!”

Handleidingen

Beheersopties

Terugkerende taken voor beheerder

Handleidingen:

Informatie moet snel en eenvoudig beschikbaar zijn voor gebruikers. Weet je even niet meer hoe iets werkt, ga dan naar de user guidelines en kies jouw onderwerp. Alles direct onder handbereik.

Beheersopties:

Ook voor de applicatiebeheerders moet de informatie snel en eenvoudig beschikbaar zijn. Hier vindt de beheerder welke taken preiodiek uitgevoerd moeten worden

TerugkerendeTaken:

Voor alle Financial Suite® Solutions is de bijbehorende Admin Manager beschikbaar. Daarin worden/zijn de standaard rechten vastgelegd en zijn alle rechten duidelijk voor de beheerder.

Minimale jaarlijkse besparing
Aantal continenten
Installatie in seconden
Operationeel in seconden

This post is also available in: Engels