Enkele aanbevelingen

Onze klanten hebben verschillende van onze oplossingen in gebruik

Fast Close Manager / Financial Close Manager

Balans als framework
De keuze voor de SharePoint-toepassing Financial Suite werd in de eerste plaats ingegeven door de flexibiliteit van het platform; documenten in willekeurig bestandsformaat kunnen in het systeem worden geplaatst. De doorslag gaf het feit dat dit product standaardisatie van het financiële rapportage en controleproces op een natuurlijke manier faciliteert.

Microsoft

Quote from a Microsoft’s executive:

I shared this with some executive colleagues at Microsoft, and when they saw it they said “We are absolutely blown away. I should get the word out.

Internationale groep 65 vestigingen 40 landen: Legal Platform

De tools zijn gebouwd op basis van ruime ervaring in diverse financiële functies van de eigenaar. Direct contact verloopt makkelijk en aanpassingen (op ons verzoek) bleken snel en eenvoudig in de tool (Legal Platform) te kunnen worden verwerkt. Naast de praktische ervaring van Andre Salomons is voor de opzet van legal platform ook gebruik gemaakt van juristen. Het is naar mijn mening een goed bruikbare en flexibele tool geworden.

AEX bedrijf: Project Manager

“Na een demonstratie van Business apps dacht ik “dat is zo simpel, dat kan ikzelf en misschien nog wel beter”. Pas toen ik met SharePoint aan de slag ging, heb ik die bedrieglijke eenvoud van Business apps op waarde leren schatten.

Zo simpel en vanzelfsprekend bleek het in de praktijk niet te zijn. Blij dat ik Smart SharePoint Solutions gevraagd heb ons te helpen.

Zo kreeg onze organisatie de vliegende start die je nodig heeft voor een goede acceptatie van een nieuw platform als SharePoint.”

QA manager

NedCard produceert en test microprocessoren voor leveranciers van smartcards en RFID-producten die bestemd zijn voor telecombedrijven, de banksector en de overheid. Om te voldoen aan de strengere kwaliteits- en security-eisen, vooral vanuit de banksector, wou NedCard alle documenten centraliseren en efficiënter beheren. Financial Suite® installeerde zijn software voor Quality Assurance en begeleidde de onderneming bij het praktische gebruik van het nieuwe intranet.

This post is also available in: Engels