Onze visie

We willen het iedere organisatie die office365 gebruikt makkelijk maken met onze standaard oplossingen eventueel aangevuld met maatwerk.

Hierdoor houden we de kosten voor de rorganisatie beheersbaar  en stelt iedere organisatie in staat om efficiënt, ook vanuit thuis, te werken, kortom: We SELL, LESS stress

Dit zijn onze standaard oplossingen voor de financiële processen en het beheren van financiële documenten van afsluiting, budget en prognose in het balansdossier. Ook de vaste financiële gegevens als contracten en bedrijfsgegevens maken deel uit van ons standaard aanbod.

Ons maatwerk

Voor tal van klanten maakten wij al maatwerk, voorbeelden vind je hier.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te drukken. Bij voorbaat dank.

Onze visie

Onze belofte

Wij zien het als onze taak om iedere organisatie die werkt met Office365 en/of Microsoft Teams te voorzien van goede oplossingen tegen beheersbare kosten. Prijzen mogen dan ook  geen verassing zijn. Wij hebben veel geïnvesteerd in onze standaard oplossingen waardoor we deze tegen fixed cost kunnen aanbieden en garanderen dat ze op het Office365 platform werken.

Onze ervaring

Ons bedrijf is in 2009 opgericht door 2 eigenaren,. Beide hebben sinds de eerste versies van SharePoint (WSS en MOSS) ervaring met SharePoint.Office365 met SharePoint online en Microsoft Teams behoren tot ons kennispakket, waardoor wij klanten optimaal kunnen helpen.

Onze klanten

WIj hebben klanten uit verschillende branches, die wij optimaal hebben kunnen bedienen. Voor een aantal bestaande klanten hebben wij als aanvulling op onze standaard producten maatwerk oplossingen gemaakt.

Wat is FinancialSuite?

Financial suite® is het geregistreerde handelsmerk van Smart SharePoint Solutions. Smart SharePoint Solutions is een ISV (independent software vendor) die business oplossingen ontwerpt, maakt en levert op het Office365/SharePoint platform.

Het bedrijf is opgericht in 2009 op dit moment worden onze producten wereldwijd gebruikt.

WIj bieden diverse standaard en maatwerk oplossingen tegen vaste prijzen aan. Hieronder zie je voorbeelden daarvanze worden aangeboden onder de handelsnaam Financial Suite®

Co creatie

We werken voor sommige oplossingen nauw samen met experts op hun gebied. We noemen ze co- createurs. Wij bouwden samen met Top Financials, juristen en QA Managers.

This post is also available in: Engels