Projectbeheer met Project Manager voor Office365

De nieuwe wijze van project management met Office365.

Deze projectbeheer oplossing is gemaakt voor en door professionals die regelmatig projecten uitvoeren waarbij de output belangrijker is dan de registratie van de kosten en uren op het project.

1. Project essentials

Als je de projectsite opent, zie je direct de belangrijkste zaken van het project: projectnaam, project doelstellingen en omschrijving, overdue taken, documenten, contracten en het projectteam.

2. Project - persoonlijke informatie

Wij willen het leven van een projectdeelnemer makkelijker maken. Hier vind je direct jouw documenten, taken en contracten.

3. Project taken

In deze sectie zijn diverse doorsneden van de taken in het project getoond. zoals project taken en een Gantt Chart.Met 1 click kun je de taken bijwerken

4. Project Status

Bekijk de project status op diverse verschillende manieren. je vindt ze in deze sectie.

5. Project Contracten

De contract management optie geintegreerd in deze project oplossing maakt deze project oplossing uniek. Volg en pas contracten aan in het project.

6. Project instellingen

In deze sectie kun je alle voorgedefinieerde contract types, bijwerken, uitbreiden of wegggooien. Je kunt hier ook de contractpartners van dit project bijwerken of toevoegen.

7. Alle Projecten : Nieuws en Taken

Hier zie je alle verzamelde informatie over alle projecten. Nu zijn al jouw taken en nieuws van de overage projecten beschikbaar.

De ProjcetManager is gebouwd in SharePoint online, en werkt geweldig samen met Microsoft Teams en de andere Office365 oplossingen. deze oplossing ondersteunt meerdere projecten.

This post is also available in: Engels