Meestgestelde vragen over Financial Suite®

Wij ontvangen regelmatig vragen over Financial Suite®. De meest gestelde vragen en hun antwoorden vind je op deze pagina.

Financial Suite®

Werkt Financial Suite® op Office365?

Ja op SharePoint online dat onderdeel van Office365 is.

This post is also available in:
Engels

Werkt Financial Suite® op SharePoint on premise?

Fast Close Manager en Reporting Manager werken daar direct op. De overige oplossingen kunnen we locaal voor u installeren.

De versies zijn SharePoint 2013 en Excel vanaf 2013

This post is also available in:
Engels

Wat is Financial Suite®?

Financial Suite® is de digitale werkplek voor Financials die alle ECM oplossingen uit de Financial Suite ontsluiten. Financial Suite heeft oplossingen voor Fast Close, contractenbeheer, QA en Project management, met een focus op documentenbeheer en procesbeheer en is in enkele minuten te installeren. (dit is geen typefout)

Waarom deze naam?

Financial staat voor het feit dat in een organisatie bijna iedere actie leidt tot een financiële transactie. Suite®staat voor een verzameling (reeks) van SharePoint business apps voor een aantal processen in een organisatie. FastCloseManager, ReportingManager, DigitalAccountingManager, CompanyManager, ContractManager en QAManager staan tot uw beschikking.

Financial Suite® = Continuïteit/ Het nieuwe werken

Het proces kan altijd doorgaan. Altijd en overal beschikbaar volgens Het Nieuwe werken (HNW), dus ook vanuit huis beschikbaar met o.a. Office365. Direct effectieve efficiency verbetering. Door de koppeling tussen taken en documenten en toepassing van “vindenzonderzoeken” zijn deze primaire processen aanzienlijk efficiënter geworden.

SharePoint

Verkrijgbaar op iedere SharePoint omgeving en in enkele uren te installeren en configureren, zodat een organisatie direct productief kan zijn. Native cloud, maar ook on premises.

Op Office365 bouwden wij een native cloud oplossing die de primaire processen van Planning en Control, Rapportage, Legal, Contract management, kwaliteitsbeheer en projectmanagement binnen organisaties volledig faciliteert.

Gestructureerd vs ongestructureerd

Ongestructureerd werken kost geld, zo simpel is het. Structuur levert geld op voor een financiële afdeling zelfs 65.000 euro per organisatie. Alle oplossingen leveren die structuur en proceskennis out of the box. De ingebedde kennisbijdrage is ingebracht door professionals in Finance, Legal, Project management en kwaliteitsmanagement, zij hebben allen meer dan 30 jaar ervaring per persoon.

De feiten over ongestructureerde data:

This post is also available in:
Engels

Hoe is de security van Financial Suite® geregeld?

Als u oplossingen op Office365 gebruikt, maakt u gebruik van de security van Office365 met certificaten als ISO 27001 en ISAE3402 en andere certificaten.

Office365 draait op datacenters in Europa. Primair in Ierland en een backup in Noord Holland. Lees er meer over op Office365 security

This post is also available in:
Engels

Installeer & configureer

Hoe lang duurt een installatie?

Dat varieert. De installatie op SharePoint 2013 of SharePoint online duurt maximaal een uur per module. Bij installatie van meerdere modules tegelijkertijd, kan er efficiënter worden geïnstalleerd.

This post is also available in:
Engels

Moeten alle modules geconfigureerd worden?

Bij alle modules moeten de rechten samen met de klant worden vastgesteld en worden ingericht. De installatie van Fast Close manager duurt langer omdat dan ook de termstore moet worden geïnstalleerd en de taken op de checklists samen met control worden gefinetuned.

This post is also available in:
Engels

Kan ik de installatie zelf doen?

Ja dat kan, want iedere oplossing wordt met handleidingen geleverd. Handleidingen voor Governance, de administrator en de gebruiker zijn standaard aanwezig.

This post is also available in:
Engels

Office365

Wat is Office365?

Office365 is de verzamelnaam van office applicaties, SharePoint, Skype, Yammer etc. van Microsoft. je vind er meer over op Office365

This post is also available in:
Engels

Moet ik Office365 bij jullie aanschaffen?

Dat kan , maar dat hoeft niet. Heeft u een vertrouwde leverancier dan kunt u Office365 daar aanschaffen. Daarna kunt u de installatie zelf doen, of door ons laten uitvoeren. Zie Ondersteuning

This post is also available in:
Engels

This post is also available in: Engels